Dvere s nezvyčajným dizajnom sú veľmi obľúbené a trendy. Každé Internorm vchodové dvere sú unikát, pretože sú vyrábané presne na mieru a podľa požiadaviek zákazníka. Vďaka programu Internorm-dizajnér dvier je možné si v pohodlí domova skombinovať vysnívané vchodové dvere presne podľa predstáv, využitím množstva farebných a dizajnových verzií, zákazníkom vytvorené dvere vložiť do fotografie domu, poslať mailom priateľom alebo priamo predajcovi.

 

Internorm 1

 

Zákazník sa môže rozhodnúť medzi dverami s celoplošnou platňou alebo sklenou výplňou, zvoliť si bočné časti dvier, nadsvetlíky, madlá, farby, sklá atď. Fantázii sa medze nekladú.

V kombinácii s vystupujúcimi lizénami alebo bočnými svetlíkmi vytvárajú štýlový prvok domu. Internorm ukazuje s novými, inovatívnymi povrchmi opäť svoju rolu ako trendsetter v tejto oblasti. Trendové sú povrchy dvier ako imitácia betónu, ale aj dvere s keramickým povrchom vo vzhľade imitácie hrdze, ocele a kameňa. Novinkou je vonkajší povrch dvier vo vzhľade starého dreva – Altholzoptik, dostupné pre hliníkové a aj drevo-hliníkové vchodové dvere. Vďaka kompletnému omietnutiu do muriva, rám takmer úplne zmizne. Izolačné sklo plošne lícuje s rámom dvier a dodáva vchodu moderný vzhľad.

 

Internorm 4

 

Hliníkové vchodové dvere

Perfektnú ochranu voči vlámaniu v peknom dizajne ponúkajú Internorm hliníkové vchodové dvere. Sériovo 5- bodové uzamykanie renomovaného výrobcu KFV robia tieto dvere bezpečné voči zlodejom. Na výber sú viaceré modely. Vnútri dvier sa nachádza viacvrstvová platňa, ktorá zabezpečuje lepšiu tepelnú a vyššiu zvukovú izoláciu.

 

Internorm 3

 

Drevo-hliníkové vchodové dvere

Drevo vytvára nezameniteľný vzhľad, poskytuje teplo a útulnosť a výrazne prispieva k príjemnej atmosfére. Veľmi dôležitá je však aj tepelná izolácia. Vzhľadom na kombináciu materiálov z dreva, termopeny a hliníka dosahujú drevo-hliníkové dvere od Internorm obzvlášť dobré U-hodnoty a vynikajúcu zvukovú izoláciu.

 

Internorm 2

 

Množstvo doplnkov

Vchodové dvere ponúkajú sériovo vďaka viacbodovému uzamykaniu vysokú bezpečnosť už v štandarde a je možné ich vyhotoviť individuálne až do bezpečnostnej triedy RC2. Okrem toho ponúkajú množstvo doplnkov: systémy vstupu od odtlačku prsta až po Keypad – ovládanie pomocou klávesnice, čím zvyšujú komfort a bezpečnosť. Nový integrovaný systém odtlačku prsta môže byť lícujúco integrovaný do kľučky alebo ozdobného prvku.

 

Internorm 6

 

Internorm rozširuje svoju ponuku kľučiek a madiel v čiernom vyhotovení pre vchodové dvere. A tiež pridal moderné čierne kľučky aj v sortimente okien a balkónových dverí. S LED osvetlením v zapustenom madle alebo v oblasti prahu, je možné vsadiť priamo cielene do vchodových dvier svetelné akcenty. Internorm – LED osvetlenie môže byť vybavené stmievacím senzorom, ktorý automaticky zapne svetlo po zotmení. Taktiež je možné napojenie na senzor pohybu. Ako ďalší doplnok budúcnosti ponúka zabudovanie zrkadla z interiérovej strany dverí, ktoré je plošne zalícované.

Viac informácií: www.internorm-okna.sk

ZDIEĽAJTE NÁS