Kompaktné teplo: Koncept peleta EDGE s rohovým pohľadom podčiarkuje rôznorodosť systému Koncept.

 

rika pece 3



Predstavuje absolútnu špecialitu medzi modulárnymi peletovými pecami. Rohový pohľad otvára nielen mimoriadne veľkorysý pohľad na oheň, ale aj úplne nové dimenzie interiérového dizajnu. Či už na stenu, alebo ako predel miestnosti alebo rohové riešenie – s trochou kreativity možno Koncept peleta EDGE s rohovým pohľadom, vrátane variabilných prídavných dielov a doplnkov, prispôsobiť štýlovo a zároveň prakticky. Všetky povrchy sa tiež veľmi ľahko čistia.

 

rika pece 4

 

Dotykový display

Pec Koncept peleta EDGE sa vyznačuje novým, veľmi zaujímavým dotykovým displejom, ktorý umožňuje jednoduché ovládanie. Môžete si zvoliť manuálny režim, ktorý umožňuje vykurovanie od minimálneho výkonu 30% až po maximálny výkon 100% bez časového obmedzenia. Automatický režim umožňuje nastavenie vykurovania aj s časmi. V komfortnom režime si môžete zvoliť teplotu od 14°C do 28°C a pomocou izbového senzora (káblový, bezkáblový) ste pánom kúrenia len vy.

 

rika pece 4

 

Zvolíte si vami požadovanú teplotu a pec Koncept peleta EDGE bude vykurovať priestor na zvolenú teplotu. Keď sa táto teplota dosiahne, piecka sa sama automaticky vypne a znovu sa sama spustí len vtedy, keď sa teplota zníži. Pri postupnom ochladzovaní tento proces opätovného automatického zapnutia môže nastať až po 6 a viac hodinách. S pecou sa priestor nikdy nebude zbytočne prekurovať a pri znížení teploty čo i len o 1°C znížite náklady na palivo až o 6%! Pec Koncept peleta EDGE sa dodáva - s výkonom 2,5 - 8,0 kW.

 

rika pece 1

 

Verzia E26 s veľkosťou zásobníka na 26 kg peliet a verzia E40 s veľkosťou zásobníka na 40 kg peliet.

  • Vrchné, zadné napojenie na komín
  • Široký plameň
  • Jednoduchá starostlivosť
  • Tichá prevádzka
  • Dynamická regulácia vzduchu
  • Automatická regulácia
  • Automatický výklopný rošt na odstraňovanie popola
  • RIKA FIRENET mobilné ovládanie cez internet a bezdrôtovú domácu sieť

Viac informácií: www.rikapece.sk

ZDIEĽAJTE NÁS