Vitajte vo Finvilla, kde sa postaráme o to, aby sa vaša túžba naplnila čo najskôr. Sme vaši partneri, od tvorby návrhu až po jeho realizáciu. Jediné, čo potrebujete, je kontaktovať nás a začať si tak plniť túžbu po útulnom, kvalitnom a energeticky rozumnom dome.

 

finvilla 8

 

Špecializujeme sa na tvorbu domov z kvalitných severských drevín ako borovica alebo fínsky smrek. Používame len dreviny z trvalo udržateľného lesného hospodárstva, ťaženého ekologicky schválenými metódami. S ohľadom na zdravie a kvalitu vášho bývania aj našej planéty. Vďaka najnovším CAD/CAM metódam vieme obrábať drevo do najmenších detailov a dať mu taký tvar a rozmery, aby presne vyhovovalo vašim predstavám. Najvhodnejšie formáty stavebnej dreviny sú D-guľatiny a hranoly. Naši dodávatelia patria medzi špičku severského staviteľstva, takže kvalita a včasné dodanie sú samozrejmosťou.

 

finvilla 2 finvilla 1

 

Už stovky rokov

Vo Fínsku existujú drevené domy, ktoré majú 200 rokov a viac! Ich konštrukcie sú aj dnes vo výbornom stave, patria medzi tie najhodnotnejšie. Stavebné metódy, overené stáročiami, sme spojili s najnovšími poznatkami o kvalite materiálov, aby sme vám priniesli dom, za ktorý vám poďakujú aj vaši vnuci a vnučky. Netreba sa obávať nedostatočnej energetickej účinnosti. Dom z lepeného lamelového dreva spĺňa všetky požiadavky.

 

finvilla 4 finvilla 3

 

Vysoká spokojnosť zákazníkov

Zrubové domy a chaty možno nájsť po celom svete. Vďaka spokojnosti zákazníkov viedli dlhodobé a úspešné obchodné partnerstvá k zvýšeniu predaja na domácich a exportných trhoch.

Váš vlastný dizajn

Drevené domy sú navrhnuté presne podľa vašich želaní. Odbornosť nášho dizajnérskeho tímu je vám úplne k dispozícii. Vždy načúvame vašim potrebám a navrhujeme zariadenia spoločne tak, aby vyhovovali vašim každodenným potrebám.

Výsledkom je skutočný drvený dom, ktorý je bezpečný, pohodlný a energeticky výhodný po celé desaťročia. Naše individuálne služby zahŕňajú v prípade potreby aj montáž. Naši agenti môžu ponúknuť základ pre dokončenie stavby. Ak si chcete váš dom postaviť svojpomocne, ponúkame kompletnú dodávku balíka s podrobnými pokynmi na montáž.

 

finvilla 10 finvilla 6

 

Sauna

Sauna je dokonalým doplnkom k vášmu zrubového domu. Naše odborné znalosti v oblasti navrhovania a dodávok sáun v Európe sú neprekonateľné, s viac ako 10 000 saunami len v Nemecku. Používame len komponenty od dodávateľov najvyššej kvality.

Príjemné osvetlenie, kvalitné vetranie a dostatočné pohodlie zabezpečia kvalitné saunovanie. Pri našej práci využívame všetky poznatky o saunovaní z krajiny sáun - Fínska. Naše saunové pece sú vždy vyberané tak, aby ladili s interiérom sauny a so spôsobom jej využívania.

Benefity Finvilla:

  • Ekologickosť
  • Dostupnosť
  • Použiteľnosť

Viac informácií: www.finvilla.sk

ZDIEĽAJTE NÁS