Aj v oblasti technológií sa výrobcovia snažia nájsť zelenšie varianty, ktorých úlohou je nahradiť alebo aspoň zmenšiť produkciu nového plastu, ktorý práve rôzne súčasné technológie využívajú vo veľkom rozsahu. Určite viete, že plast sa v prírode môže rozkladať aj viac ako 100 rokov, preto sa firmy stále viac usilujú o jeho recykláciu.tablet with smart home screen

bosch umavyckaVoľne stojaca nerezová umývačka Bosch Serie 4: SMS4HDI52E, pozoruhodne tichá, nový systém košov Max Flex, príborová zásuvka Extra Space, Home Connect. Viac na bosch-home.com/sk

smart matrace

Smart matrace účinné proti preležaninám bojujú proti chrápaniu. Pomocou mobilnej aplikácie zároveň každé ráno poskytujú majiteľovi informácie o kvalite spánku, prípadne podajú rady, ako ho zlepšiť.

smart bateria

Denná spotreba vody sa vďaka smart batériám môže znížiť až o 60%. Môže za to sofistikovaný obmedzovač prietoku so špeciálnym prúdom a prímesi vzduchu.

kavovar

Plne automatizovaný dizajnový kávovar ukrytý pod pultom vybavený umývadlovým kohútikom, ktorý vydáva kávu priamo do šálky. Vychutnajte si svoju kávu budúcnosti.

Sluchadla

Najnovšie slúchadlá od výrobcu špičkovej spotrebnej elektroniky boli predstavenév dizajnovom prevedení v tvare fazule, ktoré budú pohodlne sedieťbez toho, že by pri používaní vypadli.

 

ZDIEĽAJTE NÁS