slovaktual

 

Moderné okná musia spĺňať náročné požiadavky na kvalitu, tepelnú a zvukovú izoláciu, bezpečnosť aj dizajn. V Slovaktuale si to veľmi dobre uvedomujeme. Vysoké štandardy pre okná a dvere sme nastavili hneď na začiatku a sústavnými investíciami do nových technológií ich každý rok zvyšujeme.

 

Dnes, 30 rokov od vzniku spoločnosti, je Slovaktual jednoznačným lídrom trhu a okná Slovaktual sú značkou kvality, overenou tisíckami spokojných zákazníkov na Slovensku aj v zahraničí.

 

V čom spočíva úspech okien z Pravenca?

Vždy sme sa usilovali byť čo najbližšie k zákazníkovi. Doslovne aj obrazne. Každé okno alebo dvere, ktoré u nás vyrobíme, sú jedinečné. Nielen rozmermi, ale aj zvolenými materiálmi, parametrami, farbou či doplnkami. Presne v súlade s konkrétnym projektom. 

 

Nájdete u nás špičkové okná pre budovy s takmer nulovou potrebou energie, optimálne riešenia pre väčšinu novostavieb, ale tiež rozumnú voľbu pre rekonštrukcie. Ako v plaste, tak aj v hliníku.

 

V posledných troch rokoch sme masívne investovali do novej haly a moderných technológií. Dnes si sami laminujeme profily na naše okná a dvere a vyrábame vlastné izolačné sklá s teplým rámikom. Mimochodom, teplý dištančný rámik je v našich oknách štandardom bez príplatku.

 

V priebehu 30 rokov sa nám podarilo vytvoriť najrozsiahlejšiu sieť vzorkových predajní, takže sme dostupní v každom regióne Slovenska. Predajcov a ich montážne partie pravidelne školíme a dbáme na to, aby naše okná vždy správne a profesionálne namontovali.

 

Predajcovia poskytujú odborné poradenstvo, spracúvajú cenové ponuky a zabezpečujú montáž a servis. Popri oknách a dverách, samozrejme, ponúkajú aj tieniacu techniku a príslušenstvo. Vo vzorkových predajniach sú k dispozícii funkčné vzorky okien a dverí, vzorkovníky laminácií a farieb.

 

Okná sú investíciou na podstatné obdobie života. My sa oknám venujeme desaťročia. Sústavne inovujeme a zdokonaľujeme. Aj preto dokážeme úspešne držať krok s modernou architektúrou a byť prvou voľbou každého zákazníka.

 

Screenshot 1

 

Slovaktual logo 30

ZDIEĽAJTE NÁS