„Nemáme vybraný farebný odtieň!“, „Bude tu veľký neporiadok!“, „Kto a kedy to všetko urobí?“, „Bude to hrozne dlho trvať!“ – Spoznávate sa v týchto jednovetných situáciách? Pochybnosti predchádzajú každej väčšej zmene v domácnosti, netreba sa jej však báť. Ak túžite rozjasniť svoju domácnosť a nanovo ju vymaľovať, aby ste zakryli staré škvrny či vyblednuté miesta, vedzte, že nie je nič jednoduchšie. Nový náter urobíte rýchlo a ľahko. Výsledkom budete nakoniec sami ohromení.


 

 

pexels photo 299629 primalex

 

 

 

Ak vás trápi vyblednutá farba, nevyhovuje vám farebný odtieň alebo sa už vôbec nemôžete pozerať na škvrny okolo vypínačov, potom nadišiel ten pravý čas na maľovanie. Existuje množstvo ďalších dôvodov, prečo by ste tak mali neodkladne urobiť. A ešte viac dôvodov, prečo sa na samotné maľovanie tešiť. Nemusíte sa k nemu dlho odhodlávať, už dávno totiž neplatí, že maľovanie prináša celej rodine stres. Opýtajte sa ktoréhokoľvek majstra a odpovie vám: „Je to hračka!“. A ak sa ho opýtate aký náter zvoliť pre najjasnejšiu bielu, odpoveď bude: „Jednoznačne Primalex Polar, s ním ide maľovanie od ruky!“.

 

Primalex Polar NEW polar

 

Nový Polar, ktorý je na trhu od začiatku sezóny, je opäť o čosi vylepšený. Nemusíte byť ani zručný kutil, aby ste svoju domácnosť premenili na žiarivo bielu. Keďže práve riedenie náterov na stenu bolo zdrojom menej uspokojivého výsledku hobby zákazníkov, ktorí to nemajú tak “v oku” ako majstri, rozhodol sa Primalex pristúpiť k zmene. Vynovený Primalex Polar sa tak pripojil k modernému trendu “ready to use” produktov, ktoré už netreba nijak dolaďovať. Jednoducho odbalíte, namočíte štetec či valček a natierate. Novinka si zároveň zachovala rovnaké krycie schopnosti a výdatnosť ako pôvodný produkt, vďaka čomu dosiahnete ešte lepšie výsledky. Primalex to dosiahol práve kompletným prepracovaním zahusťovadiel, odpeňovačov a novou skladbou plnív a pigmentov. Ukážková polárna belosť je samozrejmosťou tohto produktu. A vďaka aplikačným vlastnostiam, s ktorými bude maľovanie čistejšie a jednoduchšie, vám pôjde maľovani enaozaj ako od ruky. Aj vďaka týmto vlastnostiam tak bude pre vás maľovanie hračkou, ku ktorej dokonca ani nebude potrebná chlapská ruka. Stačí dostatočné množstvo vedier Polaru, maliarske pomôcky a chuť pustiť sa do práce...

 

 

Viac na: www.primalex.sk

ZDIEĽAJTE NÁS