Práve povrchová vrstva, ktorá sa vytvára po celom obvode profilu počas procesu koextrúzie, je faktorom, ktorý zásadne odlišuje Timbermax od väčšiny WPC kompozitov (drevoplastov). Okrem vzhľadu zabezpečuje profilom najdôležitejšiu vlastnosť – nenasiakavosť. Vďaka nej profily v zime nepopraskajú podobne ako iné, hlavne jednovrstvové WPC profily a zároveň vynikajú nulovými nárokmi na údržbu. Dosky Timbermax sa dajú označiť ako samočistiace, v podstate ich po zašpinení očistí dážď a na prestrešených miestach sa jednoducho čistí vodou, podobne ako laminátové parkety. Poskytovaná 25-ročná záruka na dosky Timbermax zahŕňa aj záruku na farebnú stálosť, čo vôbec nie je bežné. To, že to nie je len reklamné lákadlo, dokazujú referencie.

 

 

timbermax

 

Nechajte to na odborníkov

Odborná a poctivá montáž je oveľa dôležitejšia, ako si myslí mnoho stavebníkov, ktorí ešte nezažili problémy vzniknuté neodbornou, alebo nepoctivou montážou. Odborná montáž znamená popri šikovných rukách poznať dokonale vlastnosti daného materiálu a mať za sebou čo najväčší počet realizácií.  Poctivosť pri montáži znamená poctivo a dôsledne dodržiavať pokyny výrobcu, dbať na každý detail a komunikovať so zákazníkom tak, aby nedošlo k nedorozumeniam so snahou vyjsť mu čo najviac v ústrety. Zbytočne investujeme do kvalitného a trvácneho materiálu, keď ho montuje niekto, kto to chce mať čím skôr za sebou a potom čo najskôr inkasovať peniaze. Preto dôrazne odporúčame obrátiť sa priamo na dovozcu aj s požiadavkou na montáž. Pokus realizovať montáž svojpomocne znamená učiť sa robiť niečo, čo už pravdepodobne nikdy robiť nebudem a riskovať začiatočnícke chyby na vlastnom. Za tú úsporu to nestojí.

 trelaz timbermax 1. 482422

 

 

Čo môžeme očakávať?

V roku 2018 plánuje spoločnosť Newface rozšíriť svoju ponuku aj o profily na predsadené fasády a treláže a nie je vylúčené, že pribudnú aj nové farebné prevedenia profilov Timbermax.

ZDIEĽAJTE NÁS