Pozornosť si zaslúži každý domov. Preto sú v portfóliu našich realizácií zahrnuté malé rodinné domy, byty, ale aj luxusné vily. V dobe, keď je flexibilita životne dôležitá, poznáme nároky vyššej cenovej kategórie zákazníkov, no pritom naďalej dokážeme zabezpečiť aj lacnú, dostupnú a spoľahlivú inteligentnú riadiacu jednotku. Inteligentný dom ovláda automaticky všetky technológie v celej domácnosti. Pre ovládanie systémov od tých najjednoduchších až po tie najkomplexnejšie a najzložitejšie je potrebné si uvedomiť, čo to zahŕňa a čo na to potrebujeme. Ako prvé je potrebné rozpoznať a presnejšie zmerať daný systém a, samozrejme, aj prostredie, v ktorom je systém nainštalovaný. Ako druhé je potrebné tieto údaje vyhodnotiť a za pomoci nadradeného systému vyregulovať všetky prvky a súčasti TZB tak, aby sa splnila požiadavka efektívneho a ekologického využitia. Preto sa tento systém nazýva aj Meranie a Regulácia (MaR). Predstavuje komplexné ovládanie vykurovania, chladenia aj vetrania. To, kedy, kde a na akú teplotu vykurovať, si možno určiť jednoduchým nastavením.

 

 

interier zariadenie

 

 

v rozhraní systému. Pri požiadavkách na ovládanie systémov, ktoré nezasahujú do systémov TZB (kúrenie/chladenie, VZT) nie je potrebné investovať do nového systému. Systém MaR dokážeme využiť aj na tieto účely. Dôvodom je vysoko výkonná procesorová jednotka a univerzálnosť systému, ako aj špeciálne moduly, napríklad pre svetelné scény a roletové zariadenia.Kvalita interiérového vykurovania, vlhkosť vzduchu a celková mikroklíma zapôsobia okamžite cez všetky zmysly. Všetky čerpadlá, ventily a ďalšie zariadenia vykurovacieho systému sú ovládané v rovnakom čase. Stačí nastaviť teplotný kalendár.Sledovanie rosného bodu, ako aj snímanie úrovne CO2 v priestore, okenné snímače, svetelné scény, alebo len možnosť ovládať osvetlenie cez tablet alebo reakcia na pohyb v priestore, ovládanie vzduchotechnickej jednotky. To je len veľmi krátky náčrt možností, ktoré dokáže inteligentný domov poskytovať. 

 

 

Ako prvé je potrebné rozpoznať a presnejšie zmerať daný systém a, samozrejme, aj prostredie, v ktorom je systém nainštalovaný. Ako druhé je potrebné tieto údaje vyhodnotiť a za pomoci nadradeného systému vyregulovať všetky prvky a súčasti TZB tak, aby sa splnila požiadavka efektívneho a ekologického využitia. Preto sa tento systém nazýva aj Meranie a Regulácia (MaR). Predstavuje komplexné ovládanie vykurovania, chladenia aj vetrania. To, kedy, kde a na akú teplotu vykurovať, si možno určiť jednoduchým nastavením v rozhraní systému. Pri požiadavkách na ovládanie systémov, ktoré nezasahujú do systémov TZB (kúrenie/ chladenie, VZT) nie je potrebné investovať do nového systému. Systém MaR dokážeme využiť aj na tieto účely. Dôvodom je vysoko výkonná procesorová jednotka a univerzálnosťsystému, ako aj špeciálne moduly, napríklad pre svetelné scény a roletové zariadenia.

ZDIEĽAJTE NÁS