Ekologické a zároveň moderné bývanie už nie je len snom. V novootvorenom showroome ProCeram nájdete aj produkty značky FLORIM Stone vytvára dizajnový, nadčasový a pritom ekologický interiér.

 

Florim 5 brand Convertito

 

Značka FLORIM Stone je spojenie prírody a nekonečných dizajnových možností cez jedinečnú technológiu, ako aj inovatívny prístup. Ponúka široké možnosti využitia porcelánového gresu v každej domácnosti. Odoláva škvrnám, vysokým teplotám, škrabancom, vode a UV žiareniu, a zároveň je aj veľmi ekologickým riešením, podloženým prestížnymi medzinárodnými certifikátmi, ako certifikáty GREENGUARD za nízko-emisné, výrobne procesy zohľadňujúce životné prostredie a LEED za ekologickú výrobu v stavebníctve a architektúre.

 

1

 

Dizajnová stránka FLORIM Stone je jedinečným pohľadom na estetiku v domácnosti, najmä neobvyklými veľkosťami porcelánových dosiek, vo formátoch do 160 x 320 cm, v troch hrúbkach - 6 mm, 12 mm a 20 mm. Variabilita dizajnu vám dovolí jednoducho pracovať s doskami FLORIM Stone v rôznych typoch interiéru. Niekoľko povrchových úprav a odtieňov v spojení s unikátnymi prírodnými vzormi ponúka flexibilitu a maximálnu dizajnovú voľnosť pri zariaďovaní.

 

2

 

Vzhľad mramoru, či kameňa je ako stvorený do moderných, čistých interiérov zohľadňujúcich minimalistický štýl k dizajnu, zatiaľ čo vzhľad dreva prinesie do interiéru potrebnú dávku tepla. Široké spektrum porcelánových dosiek, ktoré zakúpite v úplne novom showroome ProCeram, dovoľuje experimentovať s každým detailom. Pracovať s materiálmi a textúrami môžete aj pri umývadlách, nábytku, dverách či pracovných doskách.

 

5

 

3

 

6

 

Nekonečné možnosti, ktoré sú postavené na tej najvyššej kvalite, pozornosti k detailom ako aj na prepracovanej technológii. FLORIM Stone vytvoria razom moderný interiér s luxusným nádychom. Moderné vybavenie pre Vaše bývanie nájdete najľahšie v bratislavskom showroome ProCeram.

 

 

 

 

ZDIEĽAJTE NÁS